ASORTIMA RASTLIN 2023

 Cvetje v slovo

Dovolite, da vam tudi ob tako težkih trenutkih stojimo ob strani.  Izguba drage osebe prinese bolečino, praznino, odsotnost. Poslovilno dejanje prinese olajšanje in občutek miru.

Poslednje pietetno dejanje s spoštovanjem do pokojnega. Verjemite, pomagali vam bomo po naših najboljših močeh. Cvetje v slovo.

V naši deželi je običaj, da se od pokojnega poslovimo s cvetjem. Po predhodnem dogovoru pripravimo celovito žalno ureditev poslovilnega prostora. 


GALERIJA

 


Venec

Okrogla oblika venca simbolizira nenehen življenjski ciklus. Konstantno kroženje, ponovno snidenje, večnost življenja, vstajenje, rojstvo in smrt. Vse to nas tolaži in miri. Življenjski krog se je sklenil. Venec je tradicionalen izdelek. Običajno se ga obesi na steno ali stojalo. Obstaja nekaj različnih osnovnih oblik. Veliko je barvnih kombinacij. O pravilni izbiri vam odkrito svetujemo na podlagi dolgoletnih izkušenj.


GALERIJA


Aranžma

Narejen v posodi ali na podlagi.

Oblika pokončnega aranžmaja, ki ga lahko postavimo na tla ali podstavek. Oblika visečega aranžmaja, ki ga podobno kakor venec lahko obesimo na steno ali stojalo.  Zaradi možnosti postavitve izdelkov, ki obstajajo v poslovilni vežici, se o izbiri pravilne oblike predhodno posvetujte z nami. 


GALERIJA

 

   

Žara

Žarni venček je namenjen prenašanju žare. Narejen na podlago s trdnim dnom, na kateri se običajno prenaša žara. Lahko je okrogle ali pravokotne oblike.  Izdelek je lahko popolnoma samostojen. Največkrat  je žarni venček del celovite ureditve poslovilnega prostora, ki je sestavljen še iz vencev ali aranžmajev. Zaradi možnosti postavitve izdelkov, ki obstajajo v poslovilni vežici, se o izbiri predhodno  posvetujte z nami. 


GALERIJA

 


Sveče

V primeru, da se odločite za darovanje sveč, imamo vedno pripravljenih nekaj različnih paketov.
Običajno se paketu doda še žalna vizitka, v katero zapišemo nekaj verzov sožalja ali pa se samo podpišemo. 

 
GALERIJA
   

Krsta

Način poslovitve od pokojnega na klasičen način v krsti. Krsta je zaprta.  Krsta ja popolnoma odprta.  Krsta je deloma odprta (amerikanka). Glede na vašo odločitev o načinu slovesa od pokojnika so tem oblikam prilagojeni specifični izdelki.

Zaradi možnosti postavitve izdelkov, ki obstajajo v poslovilni vežici, se o izbiri predhodno posvetujte z nami.

Ob nenehni skrbi za kvalitetne usluge izpolnjujemo vaša pričakovanja in želje. Sledimo smernicam ter novitetam tako v aranžiranju kot v proizvodnji cvetja. Skupaj z vašimi potrebami, idejami vztrajno raste tudi naš darilni progam.
Veseli smo kadar se zadovoljni ponovno vračate k nam.

Aktualne novice in novosti
  • POROČNE DEKORACIJE

    Sezona porok se naglo bliža, zato pridite k nam in preverite letošnje poročne trende. Skupaj bomo uskladili vaše želje in pričakovanja in vam izpolnili vsa vaša pričakovanja.

     
  • POMLADNI IZZIV

    Prepustite se željam, lepoti cvetja in opojnim dišavam. Pridite in si oglejte cvetličarno v čisto novi preobleki, kjer boste lahko kupili prav vse za vaš pomladni izziv.

     

 

Vrtni center in cvetličarna Kerin
Cesta krških žrtev 65A

SI - 8270 Krško

T: 07 490 25 60
E: alenka.kerin@siol.net

VPRAŠAJTE NAS

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

© 2024 - Vrtni center in cvetličarna Kerin - Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija