ASORTIMA RASTLIN 2023

Adventno-božične dekoracije

Najbolj družinsko umirjen trenutek v letu, skrivnost božiča in pričakovanje novega začetka v novem letu. Tudi pri nas vam lahko s ponosom ponudimo izjemno velik asortima izdelkov cvetličnih dekoracij ter artiklov, povezanih z dogodki, ki se vrstijo v mesecu decembru.

V času adventa imamo pri nas veliko razstavo adventnih venčkov  in drugih v naši hiši narejenih aranžmajev.  Dekoracije so narejene tudi v skladu s trenutnimi modnimi trendi, ne manjka pa tudi vedno zaželjena klasika. Obiščite nas v času adventa, zagotovo boste prav prijetno presenečeni.
   
   

Ob nenehni skrbi za kvalitetne usluge izpolnjujemo vaša pričakovanja in želje. Sledimo smernicam ter novitetam tako v aranžiranju kot v proizvodnji cvetja. Skupaj z vašimi potrebami, idejami vztrajno raste tudi naš darilni progam.
Veseli smo kadar se zadovoljni ponovno vračate k nam.

Aktualne novice in novosti
  • POROČNE DEKORACIJE

    Sezona porok se naglo bliža, zato pridite k nam in preverite letošnje poročne trende. Skupaj bomo uskladili vaše želje in pričakovanja in vam izpolnili vsa vaša pričakovanja.

     
  • POMLADNI IZZIV

    Prepustite se željam, lepoti cvetja in opojnim dišavam. Pridite in si oglejte cvetličarno v čisto novi preobleki, kjer boste lahko kupili prav vse za vaš pomladni izziv.

     

 

Vrtni center in cvetličarna Kerin
Cesta krških žrtev 65A

SI - 8270 Krško

T: 07 490 25 60
E: alenka.kerin@siol.net

VPRAŠAJTE NAS

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

© 2024 - Vrtni center in cvetličarna Kerin - Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija